Καλωσορίσατε στο δικό σας Φαρμακείο
Phone Orders

Λογαριασμός

Συμπληρώματα διατροφής Life Extension - 35% έκπτωση Power Health έως 35% έκπτωση Προϊόντα Apivita 35% έκπτωση Καλλυντικά Προϊόντα Korres - 35% Έκπτωση  target=

Τρόποι Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες που παραλαμβάνονται μέχρι τις 16:00 συνήθως εκτελούνται και αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη ημέρα και παραδίδονται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (Courier) μέσα σε 24 ώρες (με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα είναι διαθέσιμα). Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της ίδιας της εταιρίας. Σε κάθε περίπτωση αν η αναμονή φτάσει τις 5 ημέρες ερχόμαστε πάντα σε επικοινωνία μαζί σας.

Παραλαβή από το Φαρμακείο

Σε κάθε περίπτωση αν εσείς ο επιθυμείτε μπορείτε να παραλαμβάνεται τις παραγγελίες σας από το φαρμακείο μας. Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει πριν περάσετε ώστε να σας έχουμε ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο Φαρμακείο.

Έξοδα Αποστολής

Για αποστολές στην Ελλάδα

Για όλες τις αγορές πάνω από 39€ η αποστολή θα πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ με Courrier κατευθείαν στην πόρτα σας. Αν η παραγγελία σας είναι είναι μικρότερη από 39 € τότε υπάρχει μία επιβάρυνση 5 € ως έξοδα αποστολής.

Επιπλέον Πληροφορίες

  • Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.
  • Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών και πιο ογκώδη πακέτα προηγείται ειδική συνεννόηση και υπάρχει περίπτωση να τροποποιηθούν τα έξοδα αποστολής.
  • Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών. Στην περίπτωση αυτή δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό.

Για αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες με courier και το κόστος αποστολής είναι 22€ για παραγγελίες έως 2kg. Σε περίπτωση παραγγελιών πάνω από 2kg παρακαλούμε επικοινωνήστε εδώ πρώτα ώστε να σας δώσουμε ακριβές κόστος μεταφορικών.

Για αποστολές στο εξωτερικό

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με το ταχυδρομείο. Το κόστος αποστολής είναι 25€ για παραγγελίες έως 2kg. Σε περίπτωση παραγγελιών πάνω από 2kg παρακαλούμε επικοινωνήστε εδώ πρώτα ώστε να σας δώσουμε ακριβές κόστος μεταφορικών. Οι παραγγελίες στο εξωτερικό παραδίδονται αφού έχει πληρωθεί με πιστωτική Κάρτα ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ. Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα στοιχεία και τα προϊόντα της παραγγελίας σας. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της.

ΕταιρείεςΚατηγορίες

Δωρεάν Αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 39€
Ψάχνετε κάποιο προϊόν;
Δώστε τηλεφωνικά την παραγγελία σας
Nature's Bounty
Superfoods

Healing Power Pharmacy

Λεωφόρος Σαλαμίνος 20
187 57, Κερατσίνι

Τηλ: +30 210 4080042
Fax: +30 210 4621107
Email: info@healingpowerpharmacy.gr

Ακολουθήστε μας

Follow us on Twitter Follow us on Facebook Follow us on Google+

Πληρωμές